Om boken

Om boken

"Laserterapi - en praktisk guide" är en 160 sidor lång bok som riktar  sig till manuella terapeuter som har eller är nyfiken på laser som behandlingskomplement för smärta och läkning i rörelseapparaten.  Boken
 är den enda i sitt slag på svenska och ger en praktisk handledning till laserterapi, oavsett vilket instrument du innehar.

Den är uppdelad i två delar; Första delen berör allt upptänkligt en manuell terapeut kan behöva veta kring laser och laserbehandlingar; Den andra delen ger praktiska riktlinjer på hur du kan behandla över 30 specifika besvär.

"Laserterapi – en praktisk guide" ger svar på:


- Vad laserljus är och hur det fungerar som behandlingsform.


- Vad och hur du kan behandla med laser, hur du utvärderar och när du kan förvänta dig resultat.

- Vilka metoder som laser med fördel kan kombineras med och vad du bör informera din klient om.

Allt är baserat på  forskning och författarens kliniska erfarenhet. Boken är inte bunden till något laserinstrument eller producent.

Den är tänkt att fungera som (precis som titeln avslöjar) en guide för dig som behandlar eller funderar på att börja behandla med laser. En gudie som du kan använda när du behöver handfasta och konkreta tips, information och råd.  Eller om du behöver fördjupa dig inom något område för att kunna besvara komplicerade frågor och funderingar.

Är du insatt i laserterapi kan ”Laserterapi – en praktisk guide” ge dig nya tips och infallsvinklar för att göra dina behandlingar än mer effektiva. Är du ny och nyfiken på laserterapi kan den öppna en helt ny värld för dig dina klienter!

Målet är att fler får möjligheten att erbjudas behandling, och att behandlare får möjligheten att hjälpa fler!


Copyright © All Rights Reserved